Slanka Dieetti on uusi VLCD laihdutusmenetelmä Suomessa

Kauneus ja painovinkkejä

Ensimmäisenä aamulla – Paras tapa kun heräät aamulla on juoda lasillinen vettä ja syödä vaikka banaani. Näin varmistat että iho saa taatusti oikeat hydraatit, ja hedelmä auttaa säilyttämään säteilyn. Lisäksi tämä käytäntö auttaa pitämään painon kohdillaan.

Pienennä öljyn käyttöä kokkauksissa – Esimerkiksi kun höyrytät vihannekset, säilytät kasvien vitamiinit, mineraalit sekä kuidut. Käytät vähemmän öljyä ja hyödynnät kasvien tärkeitä ravintoaineita.

Estä harmaat hiukset – Hiusten öljyäminen ehkäisee harmaiden hiusten tulon. Jotta tämä olisi tehokkaampaa, voi lisätä pari tippaa rosmariinia eteeriseen öljyyn.

Aamuinen ihonhoito – Tee aamuisesta ihon puhdistuksesta rutiini. Tyypillinen rutiini voi olla että käyttämällä puhdistusmaitoa ja huuhdella vedellä, lisäämällä vähän kosteusvoidetta ja perusmeikki. Näin olet valmis uuteen päivään

Käytä emulsiovoidetta – Puhdista iho säännöllisesti. Parasta on käyttää emulsiopuhdistusaineita, koska se poistaa epäpuhtaudet ja suojaa ihoa. Älä käytä mitään mikä kuivattaa ihoa, sillä silloin voi tulla huonoja bakteereja ja soluvaurioita.

Turvallinen painonpudotus Slankalla

Jätä kommentti